Jumikkalan kartanon juhlatilat

Jumikkalan kartanossa on mahdollista järjestää monenlaisia juhlia ja tapahtumia. Tarjoamme käyttöönne perinteisen kartanomiljöön. Tilaisuuden luonteen ja tilatarpeen mukaan kartanosta voi valita parhaiten sopivan tilan.

Koko kartanoon mahtuu 150 henkeä. Saliin ja tupaan sopii kumpaankin 50 henkeä. Salin takana on kaksi ns. peräkamaria. Toiseen mahtuu 30 henkeä ja toiseen 20 henkeä. Salissa ja tuvassa on kiinteät valkokankaat ja käytössä on liikuteltava videotykki. Myös perinteinen fläppitaulu on saatavissa.

Sali

jumikkala_kattaus
sali_jumikkala

Salin hirsiseinät henkivät arvokkuutta ja perinteisyyttä.
Sali onkin oiva ympäristö esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Saliin mahtuu 50 juhlavierasta.

Varusteina on kiinteä valkokangas ja siirrettävä videotykki. Salissa on myös sähköpiano, joka voidaan siirtää tarvittaessa kartanon muihin huoneisiin

Tupa

tupa_jumikkala
runotapahtuma jumikkalan kartanossa

Tupa on erinomainen paikka kokouksille sekä esitelmä- ja koulutustilaisuuksille. Tuvassa on tilaa 50 vieraalle. Pitkien pöytien ääressä on mukava keskustella ja nauttia tarjoiluista. Tuvan varusteina on kiinteä valkokangas ja siirrettävä videotykki.

Peräkamarit

perakamari2_jumikkala
perakamari_jumikkala

Toinen peräkamari on aivan salin yhteydessä ja sinne sopii 30 vierasta. Kartanon perimmäisessä päädyssä on ”romanttisesti” kalustettu huone, johon mahtuu 20 vierasta. Molemmat kuvat ovat romanttisesta kamarista.