Jumikkalan kartanon juhlatilat

Jumikkalan kartanossa on mahdollista järjestää monenlaisia juhlia ja tapahtumia. Tarjoamme käyttöönne perinteisen kartanomiljöön. Tilaisuuden luonteen ja tilatarpeen mukaan kartanosta voi valita parhaiten sopivan tilan.

Koko kartanoon mahtuu 150 henkeä. Saliin ja tupaan sopii kumpaankin 50 henkeä. Salin takana on kaksi ns. peräkamaria. Toiseen mahtuu 30 henkeä ja toiseen 20 henkeä. Salissa ja tuvassa on kiinteät valkokankaat ja käytössä on liikuteltava videotykki. Myös perinteinen fläppitaulu on saatavissa.

Sali

jumikkala_kattaus
sali_jumikkala

Salin hirsiseinät henkivät arvokkuutta ja perinteisyyttä.
Sali onkin oiva ympäristö esimerkiksi syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Saliin mahtuu 50 juhlavierasta.

Varusteina on kiinteä valkokangas ja siirrettävä videotykki. Salissa on myös sähköpiano, joka voidaan siirtää tarvittaessa kartanon muihin huoneisiin

Tupa

tupa_jumikkala
runotapahtuma jumikkalan kartanossa

Tupa on erinomainen paikka kokouksille sekä esitelmä- ja koulutustilaisuuksille. Tuvassa on tilaa 50 vieraalle. Pitkien pöytien ääressä on mukava keskustella ja nauttia tarjoiluista. Tuvan varusteina on kiinteä valkokangas ja siirrettävä videotykki.

Peräkamarit

perakamari2_jumikkala
perakamari_jumikkala

Toinen peräkamari on aivan salin yhteydessä ja sinne sopii 30 vierasta. Kartanon perimmäisessä päädyssä on ”romanttisesti” kalustettu huone, johon mahtuu 20 vierasta. Molemmat kuvat ovat romanttisesta kamarista.

Tilojen vuokraushinnasto

jumikkala_salaattipoyta

Jumikkalan tiloja voidaan vuokrata samanaikaisesti kahta eri tilaisuutta varten. Erikseen voidaan vuokrata tupa ja muut tilat yhdessä.

Vuokra on 5 e / henkilö tai
vähintään 50 e / tilaisuus ja enintään 400 e / tilaisuus.

Enimmäismäärä yleisöä koko tiloissa on 150 henkilöä.

Säännöllisestä käytöstä, esim. viikko- tai kuukausikokousten vuokrista voidaan neuvotella erikseen säätiön toimitusjohtaja Vesa Auvisen kanssa, puh. 040 505 8994 tai vek.auvinen@gmail.com.

Tilat voi vuokrata Hotelli Rinssi-Everstistä
puh. 015–440 761 tai
vesa.issakainen@rinssieversti.fi

Tarjoilut

jumikkala_taytekakku

Tilojen varaamisen jälkeen juhlien tai tilaisuuden tarjoilusta vastaamaan voi valita ja sopia joko Hotelli Rinssi-Everstin tai Pitopalvelu Tuija Kärkkäisen kanssa.

He hoitavat ammattitaidolla herkulliset ruuat ja kahvileivät tilaisuuteen, olipa kyseessä muutaman hengen kahvitilaisuus tai suuret häät tai syntymäpäivät.

Hotelli Rinssi-Eversti / Marja Ounasvuori
puh. 040 – 834 9476 tai
marja.ounasvuori@rinssieversti.fi

Pitopalvelu Tuija Kärkkäinen
puh. 0400 – 653 132.